Topfinel Alergatori De Masă De Catifea Moale Geometrice De Pat De Lux Runner Pânză Dreptunghi Moderne De Luat Masa Decor De Masă Pentru Petrecerea De Nunta

Produs nou

In stoc

58.54lei

117.07lei

-49 %

Etichete:

alergător de masă modern, simplu, paste fericit tabelul runner, simplu pat de alergători, dimensiune pat runner, tifon runner, bumbac alergător de masă, rezervați masa decor de masă, petrecere de nunta tabelul runner, decor de nunta cort, simplu alergător de masă

Plata

Plata 100% inainte de livrare, vă rugăm să asigurați-vă că ați lăsat complet de informații corecte, să includă numele complet, adresa, cod poștal, număr de telefon, produsele vor fi livrate la adresa pe care ai lăsat-o în ordine, și "P. O. box" nu este permis în adresă.

Am prefera plata prin ESCROW, care este o garanție pentru tine.Dacă doriți să plătiți prin alte modalități, vă rugăm să ne contactați.

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport (cu excepția transport gratuit).

Transport

Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Feedback scopul Nostru este de 100% feedback pozitiv și 100% satisfacție a clienților.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Material Alte
style3 33cmx274cm
Model Tip Alte
Dimensiunea 1 33cmx183cm
model Alte
Technics Alte
culoare Gri,Crem,Galben,Bleumarin,
Nume De Brand Topfinel
Utilizarea hotel
Aplicabile Acasă,Hotel,Birou,Petrecere,Nunta,Patul
Numărul De Model ZQ008
Dimensiunea 2 33cmx228cm

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Produse similare