Normal aproape NC 12V Motor Flameout Dispozitiv de închidere XHQ-PT-DD

Produs nou

In stoc

60.16lei

69.97lei

-14 %

Etichete:

178f, 168f, piața de baie filtru de apă, gpx 160 motor, gx160, peugeot tricou, 190f, solenoid valv, pcp, conversie gaz kit

Normal aproape NC ( √ ) 12V 24V Motor flameout dispozitiv de închidere XHQ-PT-DD

Aspectul de aproape normal și normal, sunt aproape la fel, doar diferența:

aproape normal stype:NC ( √ ) , atunci când alimentarea este oprită ,se va trage .Atunci când puterea pe ,se va împinge.

normal deschis stype:NC ( ), atunci Când puterea pe, se va trage .atunci când alimentarea este oprită, aceasta va împinge.

Unul: parametru tehnic

Scopul tensiune de lucru: 12V (9-15V DC) 24V (18-30V DC)

Scop: 12V-UN 2.0 24V-1.0 A (plin de acțiune curentă se mută din loc în mod automat deconectați sursa de alimentare, curent de lucru de

În linia de comandă curent de lucru:

Călătorie: 53 + 1mm.

Tensiunea maximă: 90N.

O temperatură ambiantă: -30 la 60 GRADE C

Acțiunea în timp: mai mult de 2 secunde.

O protecție la suprasarcină stingător: sarcina este prea mare sau s-a blocat, nu mai funcționeze în mod automat,pentru a evita flameout deteriorarea dispozitivului.Deconectați alimentarea după o perioadă de timp, re putere,stingător de vina reset, poate relua activitatea normală.

Doi, flameout dispozitiv de cabluri:

La flameout dispozitivul are 3 fire, după cum urmează:

Roșu: conectați borna pozitivă de alimentare: catod de o sursă de alimentare (galben, verde sau albastru)ca linia de control:

De tip deschis : linia de control putere stingător de acțiune, acțiune în loc, oprire automată.Eliberarea de stingător de putere, acțiune în loc, oprire automată.

Tip închis: linia de control putere stingător de acțiune, acțiune în loc, oprire automată.Eliberarea stingător putere de control, oprire automata de acțiune în loc.

Trei, de instalare și de notificare

Instalarea și punerea în funcțiune trebuie să asigure stingător de acțiune în loc de înainte,motor diesel opri de control rod nici o acțiune pentru a limita poziția și stingător blocat,în caz contrar stingător interne de protectie la suprasarcina circuitului, automat flameout aparatul se oprește de lucru, extinctorul trebuie să deconectați alimentarea, reglați poziția de montare, spate pentru extinctorul pe energie electrică, flameout care poate relua activitatea normală.

opțional 12V/24V, Normal closel
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand SHALUO
Numărul De Model XHQ-PT-DD

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Produse similare